Akupunktur er en effektiv behandlingsmetode mod tinnitus (susen for ørerne). I Kina er den mest benyttede behandling mod tinnitus akupunktur. Vi har gode erfaringer med at fjerne eller reducere tinnitus på vores lægeklinik på Frederiksberg, hvor vi har patienter fra hele København og omegn, eller i Hørsholm..

HVAD ER TINNITUS?

Tinnitus er den medicinsk korrekte betegnelse for øresusen. Mennesker med tinnitus fortæller, at der er en lyd inde i øret, der ikke kommer udefra. Den lyd patienten med tinnitus hører, kan være meget varierende fra patient til patient. Oftest hører mennesker med tinnitus en brusende lyd eller en hyletone. Tinnitus kan både skyldes arveanlæg, skader efter slag mod kraniet, støjskader, Menieres sygdom og flere andre årsager. Nogle former for tinnitus kan behandles, mens andre former er kroniske og uhelbredelige. Der er ingen specifik kur mod tinnitus, men hvis patientens tilstand skyldes en bestemt fysisk forhold som kan kureres, kan man derved også kurere tilfældet af tinnitus. Hvor det ikke er muligt at afhjælpe, er behandling af pædagogisk art anvendelig. Det handler om at mestre sin tinnitus – leve med den og lære at overhøre den. 

Vil du høre mere om hvordan vi kan afhjælpe din tinnitus via akupunktur?

Har du tinnitus? Bestil en konsultation til en undersøgelse på Frederiksberg eller Hørsholm, og lad os vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig.  

Se alle behandlinger

bestil tid

Bestil tid

Kontakt os via mail, telefon og book en tid direkte i vores online bookingsystem.

e-mail
tel

Find os

Frederiksberg Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Frederiksberg Afd.

Jyllandsvej 22, st.
2000 Frederiksberg

Telefon: 38 10 74 22 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk

 

Hørsholm Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Hørsholm Afd.
Codanhus

Hovedgaden 55D, 1. sal
(ved Trommen over boghandleren)
2970 Hørsholm

Telefon: 31 70 77 29 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk