Lider du af slidgigt, kan du måske hjælpes med akupunktur og traditionel kinesisk medicin. Som læger kan vi diagnosticere korrekt og derefter tilrettelægge en behandling, der lindrer smerter og afhjælper visse af de problemer, der opstår som følge af slidgigt.

Slidgigt er en kronisk sygdom, der gradvist ødelægger de ramte led. Et led ramt af slidgigt bevæger sig ikke længere normalt, da det langsomt bliver stivere. Samtidig bliver det slidgigtramte led mindre stabilt og bevægelserne bliver som følge heraf uhensigtsmæssige. Ledbrusken forsvinder med tiden helt, og knoglerne i leddet fortykkes og udvikler gevækster. Ledbåndene og ledkapslerne bliver tykkere, og muskler og sener svækkes. Ved slidgigt, der kan ramme alle led, men som oftes rammer nakke-, ryg-, hånd-, fod-, hofte- eller knæled, er ledbrusken nedslidt.
Er der tale om slidgigt i nakke og ryg, vil nedbrydningen af ledbrusken i rygsøjlen resultere i en mere eller mindre kronisk smertetilstand ofte med udstrålende smerter til arme og ben.

PROBLEMER MED ISKIASNERVEN?

Iskias er navnet på de to største nerver, vi har i kroppen. De udspringer i lænden og går ned gennem baller og benene, hvor de forgrener sig til læggen og foden. I daglig tale er iskias et udtryk for smerter, der ofte går fra lænden og ballen ned i benet. Smerten ved iskias opleves ofte bag på låret, i knæhaserne og jævnligt helt ud i tæerne. Iskias er rygsmerter der fra ryggen stråler ned gennem bagdelen til bagsiden af benet og foden. Der er forskellige årsager til smerter i iskiasnerven. Der kan være muskelinfiltrationer i sædemuskulaturen, diskusprolaps, infektioner og slidgigt osv. Forskel i benlængde findes hos cirka 70 % af befolkningen, af disse har cirka halvdelen forskelle på over 5 mm. Ved forskelle over 5 mm begynder ryggen at kompensere så meget, at det har funktionel betydning. Vægtfordelingen på bruskskiverne ændres, og det kan give rygproblemer. 

AKUPUNKTUR ER MEGET EFFEKTIV TIL BEHANDLING AF ISKIAS-SMERTER

Med akupunktur kan vi stimulere cirkulationen i det smerteramte område, så dine spændte muskler kan slappe af og hævelserne reduceres. Dermed fjernes smerterne helt eller delvist.
Iskiaslidelser kan have vanskelige symptomer, som problemer med at kontrollere urinblæren og tarmfunktionen. Som læger kan vi diagnosticere og justere behandlingen, så den giver dig den bedst mulige effekt. Lider du af problemer med iskias?

Kontakt lægerne i Akupunktur Lægehuset og bestil en konsultation.

Se alle behandlinger

bestil tid

Bestil tid

Kontakt os via mail, telefon og book en tid direkte i vores online bookingsystem.

e-mail
tel

Find os

Frederiksberg Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Frederiksberg Afd.

Jyllandsvej 22, st.
2000 Frederiksberg

Telefon: 38 10 74 22 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk

 

Hørsholm Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Hørsholm Afd.
Codanhus

Hovedgaden 55D, 1. sal
(ved Trommen over boghandleren)
2970 Hørsholm

Telefon: 31 70 77 29 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk