Har du psoriasis, kan du muligvis hjælpes med akupunktur og traditionel kinesisk medicin. På vores lægeklinik har vi gode erfaringer med lindring af psoriasis. Da vi er læger, kan vi diagnosticere og sammensætte en behandling af din psoriasis, der indeholder både kinesisk medicin og akupunktur. Kontakt os og bestil en konsultation.

HVAD ER PSORIASIS?

Psoriasis er en hudsygdom, der viser sig ved røde og skællende pletter, der ofte optræder på albuer og knæ, i hårbunden og i sjældnere tilfælde udbredt på huden. Psoriasis er for de fleste en fredelig og ikke alvorlig hudsygdom. Psoriasis smitter IKKE fra én person til en anden. 

HVAD SKYLDES PSORIASIS?

Den præcise årsag til psoriasis kendes ikke. Psoriasis er en immunsygdom med øget forekomst i bestemte familier, og der er en sammenhæng med bestemte vævstyper. Forskere har i årevis ledt efter et bestemt gen som årsagen til psoriasis, men i dag ved man, at flere forskellige gener kan være involveret i udviklingen af sygdommen. Det er også slået fast, at der er en sammenhæng mellem et overforbrug af alkohol og psoriasis, ligesom undersøgelser viser, at rygning kan igangsætte eller forværre psoriasis. Læs mere om rygestop via akupunktur.

HVEM KAN FÅ PSORIASIS?

I nogle familier er der en arvelig tendens til at udvikle psoriasis. Men det er langtfra sikkert, at ens børn får psoriasis, selv om man selv har det. Risikoen for, at et barn får psoriasis, hvis én af forældrene har sygdommen er cirka 15%. Hvis begge forældre har psoriasis er risikoen 50%. Arven er blandt andet knyttet til visse vævstyper.

Kontakt lægerne for en konsultation og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se alle behandlinger

 

bestil tid

Bestil tid

Kontakt os via mail, telefon og book en tid direkte i vores online bookingsystem.

e-mail
tel

Find os

Frederiksberg Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Frederiksberg Afd.

Jyllandsvej 22, st.
2000 Frederiksberg

Telefon: 38 10 74 22 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk

 

Hørsholm Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Hørsholm Afd.
Codanhus

Hovedgaden 55D, 1. sal
(ved Trommen over boghandleren)
2970 Hørsholm

Telefon: 31 70 77 29 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk