Forhøjet blodtryk (hypertension) er farligt, og skal behandles. Desværre har den medicin, der oftest benyttes til at regulere og sænke for højt blodtryk en lang række bivirkninger, og derfor tyr mange til alternativer. Akupunktur er en effektiv behandling af forhøjet blodtryk.

VI BEHANDLER FORHØJET BLODTRYK

Forhøjet blodtryk kan skyldes en lang række faktorer. Som læger diagnosticerer vi din tilstand, og derefter vurderer vi, hvordan behandlingen bedst gennemføres. Ofte vil din kost og levevis være en del af årsagen til det høje blodtryk. I denne henseende rådgiver vi dig om, hvordan du endvidere kan hjælpe til ved at spise rigtigt osv. Akupunktur og traditionel kinesisk medicin indgår også i behandlingen af dit for høje blodtryk.

HVAD ER ET NORMALT BLODTRYK?

Et normalt blodtryk vil, i hvile, ligge mellem 100-140 (systolisk) og 60-90 (diastolisk). Har man et blodtryk under 100/60 mmHg kaldes det for hypotension og ligger det over 140/90 mmHg kaldes det hypertension. Ligger blodtrykket uden for disse referencer, bør man tale med sin praktiserende læge.
Hypertension er en kendt risikofaktor for blodpropper og hjerte-kar-sygdomme fx apopleksi og forstørret hjerte. Det bør derfor reguleres med motion, diæt, rygestop og eventuelt med medicinsk behandling.
Hypotension kan medføre svimmelhed og du kan besvime, fordi der ikke kommer blod nok til hjernen. Konstant hypotension kan føre til, at organerne ikke får blod nok, hvilket blandt andet kan ses ved akut kredsløbschock.

Se alle behandlinger

bestil tid

Bestil tid

Kontakt os via mail, telefon og book en tid direkte i vores online bookingsystem.

e-mail
tel

Find os

Frederiksberg Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Frederiksberg Afd.

Jyllandsvej 22, st.
2000 Frederiksberg

Telefon: 38 10 74 22 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk

 

Hørsholm Afdeling

Akupunktur Lægehuset
Hørsholm Afd.
Codanhus

Hovedgaden 55D, 1. sal
(ved Trommen over boghandleren)
2970 Hørsholm

Telefon: 31 70 77 29 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag
E-mail: info@akupunktur-laegehuset.dk