Reikihealing

reikihealingVi kan med vores tanker nogle gange blive låst fast i overbevisninger, som ikke gør os godt, som mennesker i relation til os selv og til andre. Vi får holdt så meget fast i dem, som om de er endegyldige sandheder. Og det til trods for at de ikke skaber bedre tilstande.

En overbevisning kan f.eks være ” Jeg er ikke god til at slappe af”, ” Jeg kan ikke fungere, hvis ikke jeg får min morgenkaffe”, ” Jeg gør ikke mit arbejde godt nok”,” Min krop er dum”, ” Jeg er grim”, eller ” Hvis jeg sige fra overfor noget, kan de andre ikke lide mig”.

Det er alt sammen tanker, som fastlåser dig i et mønster, som drives af, at du skal være/gøre eller ikke være/ gøre noget bestemt.

Reikihealing – Hvordan det kan hjælpe

Overbevisninger/tanker behøver ikke være sandheder. De kan være en midlertidig opfattelse, som med den rette dosis af forstyrrelse, kan udfordre din overbevisning/ dine tanker positiv. Og måske tilmed kan ændre eller øge din livskvalitet. Alt dette ved din krop og den har ganske givet prøvet at gøre dig opmærksom på det.

Totum Kropsterapi, Senthes metoden og Reikihealing, er mine redskaber til at hjælpe dig til, at skabe udfordring og forbindelse mellem dine tanker/overbevisninger og din krops dybereliggende visdom.